top of page

Hunde med særlige behov

Hunde med særlige behov kommer i mange afskygninger. Uanset om din familiehund er blevet frygtsom efter en dårlig oplevelse, eller du har hænderne fulde med en gade- eller omplaceringshund, så står vi klar til at hjælpe. Du kan læse mere om hund med særlige behov nedenfor.

agressivitet.jpg
Den udfordrede hund...
den svære familiehund...

Nogle hunde er mere udfordrede end andre. Det kan være din hund er særlig sensitiv og/eller frygtsom. Det kan være, at den nemt bliver stresset. Det kan være, at den har haft en dårlig oplevelse med andre hunde eller mennesker på træningspladsen eller i hverdagen. Jeg hjælper rigtig gerne her. Jeg har en mangeårig erfaring med reaktive, frygtsomme og stressede hunde.

Det kan være svært, at navigere i hverdagen for både den reaktive hund og for dens ejer. Men tro mig, du er ikke alene. De fleste hunde er selektive og ønsker ikke kontakt med andre hunde OG beder om afstand. Hvilket vi betegner som reaktiv, men for mange opfattes det desværre som aggressiv eller dominerende. Det er de færreste hunde, der reelt er aggressive, ofte handler det om frygt og både din og din hunds "bedste ven" er afstand.

 

Det er klart, at det kan være svært at gå tur eller deltage på træningshold med en reaktiv hund. Men det kan afhjælpes og jeg kan hjælpe dig, så du og Fido igen kan tage til træning sammen med andre og gå tur uden at få ondt i maven.

Den udfordrede hund...
hund fra gaden/internattet...

Det kan også være, at du har adopteret en hund fra udlandet, der tidligere har levet på gaden eller på et internat. Det kan også være, at du har købt en hvalp, der viste sig, at være fra en "hvalpefabrik". Det kan også være en omplaceringshund, med en hård fortid.

Der kan være mange grunde til, at din hund er frygtsom og/eller reaktiv eller måske ligefrem aggressiv. Eller den bare har svært ved at tilpasse sig et liv, som almindelig familie hund. Eller har svært ved at stole på mennesker.

Mange af de ovenstående udfordringer, læner sig op af egentlig adfærdsrådgivning og skal betragtes sådan. Men det betyder ikke, at der ikke er hjælp at hente. Jeg har både erfaring med omplaceringshunden med den triste bagage og erfaring med hunde fra udlandet, der er født "på gaden".

Så står du med din "nye" hund og var det ikke lige den idyl du havde forstillet dig, så tøv ikke med at række ud og få hjælp. 
Det er vigtigt at du får hjælp til at forstå din hund og lære den at forstå dig. Jeg kan hjælpe både med min erfaring og min uddannelsesmæssige baggrund omkring hundeadfærd. 

IMG-4382.jpg

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi kan hjælpe med ene timer eller adfærdsrådgivning afhængig af hundens udfordringer. Tøv ikke med at kontakte mig og vent endelig ikke for længe. Både du og din hund fortjener et godt liv sammen, så lad mig hjælpe jer med at få det.

Kontakt os

Har du og din hund brug for hjælp? Så kontakt os på e-mail, telefon eller udfyld formularen nedenfor, så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan I kan få den rigtige hjælp.

Størlingevej 70, 4733 Tappernøje

info@verdensbedstegary.dk
Tel: +45 28 89 05 86

Læs mere

bottom of page