top of page

Støt din lille hund med træning og empowerment ❤️

 

Det her er Elliot 💙

Elliot er en “lille hund” for Elliot er en blanding af Chihuahua, Papillon og Shih Tzu.


Men Elliot er en rigtig heldig lille hund, for han går til hundetræning. Og Elliot er så sej og “vokser” en lille smule for hver træningstime. For både træner og ejer sikrer at ALT foregår i Elliots tempo OG at hans grænser ikke bliver overskredet. 🙏🏻😍MEN desværre så er det lige præcis det, der ofte sker, især for de små hunde, at deres grænser bliver overskredet og deres signaler misforstået.

Hvor ofte hører vi ikke postulatet om, at den lille hund tror den er en Rottweiler, fordi den gør helt vildt af andre hunde eller mennesker, for den sags skyld.


Jeg kan kun sige NEJ, den lille hund tror ikke den er en Rottweiler og NEJ den prøver ikke at beskytte sin ejer. Den ved udmærket godt, at den er meget lille, så det eneste den prøver at sige er “gå væk”!

“Gå væk, gå væk, jeg er freaken fucking bange, så vil du ikke godt gå væk”.

OG hvor ville det være fantastisk, hvis folk lærte at lytte til den lille hund.

 

Hvis det var en af mine +30 kg hunde, skulle folk jo nok lytte og lige holde afstand, men den stakkels lille hunds grænser bliver sjældent respekteret, fordi den ikke nødvendigvis er farlig! Men den lille hund, har lige så meget brug for respekt, forståelse og afstand som den store hund.

For det er faktisk en hund som alle andre hunde. Og den har de samme behov som alle andre hunde. Og den har f.eks. behov for at gå på sine fire ben, så den selv har kontrol – jeg siger det bare!

Og den har behov for gode gåture i et trygt miljø, hvor den kan snuse og læse dagens avis. Den har brug for både motion og mental stimulation, ligesom alle andre hunde. OG den har brug for at blive trænet, ligesom alle andre hunde, i at kunne klare sig bedst muligt i vores menneske verden.

Den har brug for empowerment træning og en ejer der lytter og forstår OG giver den plads til at være hund.

 

Tilbage til Elliot…

Elliot er den heldige lille hund, hvis ejere tog ansvar da de kunne mærke, at Elliot var en meget stresset lille hund.

Heldigvis har de så meget empati og indlevelse med deres lille hund, at de vidste de måtte gøre noget.

De røg i klørene hos mig og vi har været igennem et adfærdsrådgivnigs forløb.

Og jeg er så heldig, at søde lille Elliot nu går til holdtræning hos mig, fordi at Elliots ejere er dedikeret til, at give ham det bedste liv.

Og jeg får fornøjelsen af, at se Elliot udvikle sig stille og roligt. 🤩

 

Hvis du har læst med så langt, så har du måske en lille hund…

Under alle omstændigheder så husk, at en lille hund ER også en hund og fortjener lige så meget respekt, træning og empowerment som den store hund.🙏🏻🐶 

97 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page