top of page

Træning af servicehund

DEN PSYKIATRISKE SERVICEHUND GØR EN FORSKEL
bud-6-1-1024x972.png

Jeg har indgået et trænersamarbejde med Servicehundeforeningen Trinitas. Et utroligt spændende arbejde, der udvikler mig både som menneske og hundetræner.

Vi træner hund og menneske sammen, som en ekvipage fra første træningsdag. En stor fordel ved den træningsform er, at hund og ejer lærer hinandens symptomer og signaler at kende helt fra starten, de udvikler sig sammen, så hunden bedst muligt kan hjælpe sin ejer.

Ekvipagen kræver selvfølgelig en træner. Træningsforløbet indledes med en samtale. Her vurderes ekvipagen og hunden alene, og om den er egnet som psykiatrisk servicehund. Vi vurderer også om den har de rette forhold og betingelser, så vi ikke går på kompromis med dyrevelfærden. 

I træningsforløbet har vi som trænere faglig indsigt i hunden, men lige så vigtigt er det, som træner at forstå, hvilke udfordringer ejeren kan have med sin diagnose. Derfor er der tilknyttet en psykolog, der kan bistå træneren, som med den faglige støtte kan agere hensigtsmæssigt i træningen.

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere om træning af servicehund og hvordan du (og evt. din hund) kan komme i betragtning, så skriv os gerne en e-mail eller brug kontaktformularen nedenfor.

Størlingevej 70, 4733 Tappernøje

info@verdensbedstegary.dk
Tel: +45 28 89 05 86

Læs mere

bottom of page