top of page

Hvalpebeskrivelser

20180210_142144233_iOS.heic
Hvalpebeskrivelser for opdrættere

Jeg tilbyder at lave hvalpebeskrivelser for opdrættere, når hvalpene er 7 uger.

Beskrivelsen er ikke et endegyldigt facit på den færdige voksne hund, mere et øjebliksbillede af hvalpens anlæg, styrker og svagheder og kan være et glimrende værktøj i arbejdet med at få den rigtige hvalp til den rigtige familie.

Hvordan foregår det?

Hvalpene observeres under forskellige miljøer uden sin mor og kuldsøskende. Helst i et fremmed rum alene med beskriver. Den hvalpe beskrivelse jeg udfører, indeholder på ingen måde, nogen elementer der kan være aversivt for hvalpen. Det skal altid være en postitiv oplevelse for hvalpen, så hvis hvalpen er meget frygtsom afbrydes beskrivelsen.

Hvalpene inddeles i kategorierne A-F, evt. med pil op eller ned. Rækkefølgen af bogstaverne har på igen måde noget at gøre med om hunden er "god" eller "dårlig", men et udtryk for...

IMG_1298.JPG

Hvad betyder min hvalpebeskrivelse?

Har I lige fået ny hvalp? Og har I brug for guidning til at opbygge den bedste relation, så kommer jeg gerne på besøg og guider jer i den rigtig retning. 

Måske har I også modtaget en hvalpebeskrivelse fra opdrætter og har brug for hjælp til at tolke den?

Så hjælper jeg også gerne med det og vi kan sammen gennemgå beskrivelsen og I kan få de bedste værktøjer til at komme i gang med hverdagstræning, der passer til netop jer og den nye hvalp.

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere om hvalpebeskrivelser, så skriv os gerne en e-mail eller brug kontaktformularen nedenfor.

Størlingevej 70, 4733 Tappernøje

info@@verdensbedstegary.dk
Tel: +45 28 89 05 86

Læs mere

bottom of page