top of page

Verdens Bedste Gary
Dog training

Verdens Bedste Gary
IMG_0447.JPG
Hvem er vi?

Verdens Bedste Gary Dog Training er et lille hundetrænings- og adfærdsrådgivningsfirma, som jeg Gitte, startede foråret i 2019.
Jeg tænkte, at nu ville jeg i gang med at undervise hundeejere i alt det jeg havde lært, både af livet med mange hunde og via mine uddannelser som examineret Hunde- og klikkerinstruktør samt Adfærdsrådgiver. .

Men så kom Corona og Danmark lukkede ned....

Jeg tænkte at det nok ikke var lige nu, jeg skulle til at slå mine folder som hundetræner.

Men hov, den krystalkugle trængte da til at blive pudset, for jeg havde slet ikke set, at der nu ville komme mange nye hundeejere, der ville have behov for både træning og adfærdsrådgivning.

Så især i 2020 er der kommet gang i den lille butik og da det ind til videre kun er et bi-job har jeg rigtig travlt.

Jeg har undervist på konsulentbasis hos Stevns Hundesport, men kører nu egne hold på egen træningsbane. Jeg er træner en Psykiatrisk Servicehund for Trinitas, jeg har lavet hvalpebeskrivelser og jeg har en del enetimer med udfordrede hunde. 

Jeg har tilknyttet en lille Shop til min side, hvor jeg sælger noget af det legetøj, udstyr og godbidder, som jeg selv anbefaler og kan stå inde for.

Jeg har tilknyttet en blog, hvor jeg vil lægge blogs op om emner vi alle kan blive klogere på.

Du kan følge os på Facebook og se hvad vi bedriver vores tid med. Indimellem lægger jeg små fif og ideer op, til aktivering og sjove øvelser.

Du kan læse mere om mig her...

  • Instagram
  • Facebook

Mine hunde

bottom of page