top of page
71698573_10156806184927842_7137252562297683968_o.jpg

Om mig

Jeg er uddannet Adfærdsrådgiver samt Hunde- og Klikker Instruktør fra Hund & Træning.

Jeg har lidt hundetræningshold, lidt enetimer og en del adfærdsrådgivning.

Jeg arbejder desuden som Psykiatrisk Servicehunde Træner for Foreningen Tinitas.

Jeg brænder for de ”lidt skæve” hunde med bagage, for det er imponerende at se, hvad det betyder, når især disse hunde får indflydelse på, deres egen situation når vi arbejder med frivillig adfærd i træningen af vores hunde.


Jeg har gennem mine personlige erfaringer en kæmpe forståelse for de frustrationer hundeejere kan stå med, når deres hund er frygtsom, reaktiv, uhæmmet i adfærd eller lignende. Kan jeg hjælpe til et bedre liv sammen for både hund og ejer, så er jeg en glad hundetræner.

.

Jeg bor sammen med 3 hunde.

To Hvide Schweiziske Hyrdehunde, Gary og Audrey og lille lømmel i form af min Border Collie dreng, Enter.

Jeg har mest trænet DKK's Lydighedsprogram med mine egne hunde. Med min tidligere hund har jeg også trænet Rally og med Gary har jeg gået lidt schweisspor og vi har desuden trænet lidt nosework og specialsøg. 

Da jeg elsker at dygtiggøre mig og nørde med tingene, har jeg taget overbyggende kurser i ”Opstart på Schweiss Spor”, NoseWork, BAT træning (Behavior Adjustment Training), samt ”Start Button Behaviour” (Eva Bertilsson) og hvad jeg nu falder over.

Jeg deltager ihærdigt på diverse on-line konferencer, hvor nogle af de bedste hundetrænere underviser, for at tilegne mig viden. "Aggression in Dogs", "Control Unleashed", Clicker Expo", "BAT træning" osv. Og masser af foredrag med Suan Friedmann, Karolina Westlund, Chirag Patel m.fl.
Jeg er desuden evighedsstuderede på Grisha Stewart Akademi.

DSC_0230-2.jpg

Læs mere

bottom of page