top of page

Hundetræning

Hundetræning for alle

Hundetræning kommer i mange former og afskygninger afhængig af dig og din hunds behov. Nedenfor har jeg beskrevet de mest almindelige typer af træning jeg tilbyder. Hvis du allerede ved, hvad du søger, så brug indholdsfortegnelsen til at springe direkte til det punkt.

Vi har træningsplads på:

TÅGESKOVVEJ 14, EVERDRUP, 4733 TAPPERNØJE

IMG_4462.JPG

Hverdagslydighed

Hverdagslydighed handler om at hjælpe hunden til på bedst mulig vis, at kunne agere i vores verden. Det handler om, at lære hunden den adfærd, som vi gerne vil se hos vores hunde. Hverdagsting som sit, dæk, gå i kurv, vente på maden, gå pænt i snor, komme når vi kalder og meget mere. Hverdagslydighed tilbydes som enetimer, hold og Drop-in. Både for familiehunden og træning, der er målrettet unghunde og hvalpe. 
Jeg er stor fan af klikkertræning, men du behøver ikke at bruge en klikker for at træne hund hos mig. 

lydighed
20200816_074938676_iOS.jpg

Hvalpe- og unghundetræning

Hvalpetræning handler meget om, at få skabt en relation og kontakt mellem den lille hvalp og den nybagte hundeejer. Men det handler også om socialisering af hvalpen. Hvalpetræning på hold, lærer hvalpen at være sammen med andre hunde. En god start og indlæring af grund elementerne i hverdagslydighed er alfa omega, for det fremtidige samarbejde mellem hund og hundeejer.

 

I kan også vælge at få et "Ny hvalp" besøg, hvor jeg kommer ud og klæder jer på, til det bedste liv med jeres nye hvalp, og guider jer til hvordan I bedst, træner med hvalpen og socialiserer den OG ikke desto mindre kommer igennem "ulvetimen".


Hvalpetræning udbydes som hold, dog kan enkelte enetimer også tilbydes. Giver især mening, når hvalpen lige er flyttet ind.

hvalpetræning
DSC_0123-2_edited.jpg

Empowermenttræning

Empowermenttræning handler om, at give hunden valg og lade den have indflydelse på sin egen situation og læring. En god kontakt og samarbejde mellem hund og hundeejer med udgangspunkt i empowerment skaber den bedste relation.

Så er din hund lidt "låst" og sidder bare og venter på en kommando mens den stirrer på godbidstasken? Så kunne det være en god ide, at få "den pakket ud", så den byder ind med adfærd og træningen bliver en fest.

Empowermenttræning er også godt for den lidt usikre hund eller frygtsomme hund.

 

Jeg tilbyder både enetimer og hold målrettet empowerment-træning.

empowerment
Leash-aggressive-dog-hero-image (1).jpg
Den udfordrede hund (reaktiv, stress, frygt)

Med baggrund i, at jeg selv har haft rigtig mange svære, reaktive, stressede og frygtsomme hunde inde på livet, tilbyder jeg både enetræning og hold, der er målrettet disse hunde og deres ejere.

De fleste skal starte med enetimer også bygge vi videre derfra. Der er masser af udfordrede hunde "derude" så tro mig, du er ikke alene. 


Ovenstående er specielt egnet til tidligere gadehunde og reaktive hunde og ved kursister nok, kan en rent "gadehunde" hold oprettes eller et hold for reaktive hunde.

Udfordrede hund

Enetimer eller hold?

Det er en god ide at vælge Enetimer hvis:

 • Din hund er frygtsom i forhold til andre hunde/mennesker

 • Din hund gør af andre hunde

 • Din hund har svært ved at koncentrere sig

 • Du ikke kan få kontakt til din hund

 • Du og din hund skal styrke jeres samarbejde.

 

Det er en god ide at vælge holdtræning hvis: 

 • Din hund fungerer ok med andre hunde

 • I har allerede et samarbejde, men det udfordres ved forstyrrelser

 • Du ikke kan træne samvær med afstand til andre hunde i hverdagen

 • Du ønsker at gå til konkurrencer på sigt

 • Du og din hund skal styrke jeres samarbejde med forstyrrelser.

"Hvis du er i tvivl om du og din hund skal vælge enetimer eller holdtræning, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen ud af, hvad der er bedst for dig og din hund."

Enetimer eller hold
Wokshops

Workshops

Jeg elsker workshops, så I løbet af foråret kommer jeg til at tilbyde nogle Workshops.

På workshops, vil vi arbejde med specifikke emner og gå lidt mere i dybden med de enkelte momenter, end der er mulighed for til almindelig holdtræning. Workshops kan vare fra 1,5 til 4 timer.

Emner kunne være:

 • Klikkertræning, kom rigtigt igang

 • Empowerment træning

 • Indkaldstræning

 • Gå-pænt træning

 • Baglænskædning

 • Fri ved fod

 • Forstyrrelses træning

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så tager vi en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og din hund med at få den rigtige hjælp.

Størlingevej 70, 4733 Tappernøje

info@verdensbedstegary.dk
Tel: +45 28 89 05 86

kontakt
bottom of page